top of page
Поиск
Фото автораchasovcdut

«Тиждень Енергозбереження»

З метою залучення гуртківців до навчально – практичної діяльності з проблем енергозбереження та енергоефективності, раціонального природокористування Донецької області Часовоярський Центру дитячої та юнацької творчості проводить Тиждень Енергозбереження.

Вихованці гуртків прийняли активну участь у годині - спілкування «Енергозбереження – як раціональний спосіб використання довкілля та коштів», в результаті якої показали свої знання альтернативних джерел електроенергії, уяснили, що відповідальне розпорядження енергоресурсами та енергозбереження передбачає не тільки економію, а й перехід на відновлювальні та екологічно безпечні джерела енергії.

Впродовж неділі були роздроблені пам’ятки щодо раціонального використання енергії у побуті та проведені бесіди з батьками з питань раціонального використання тепла та електроенергії, з метою збереження довкілля від забруднень.

Цікавим та корисним став - майстер-клас з виготовлення еко-іграшок , де діти власноруч виготовили іграшки із вторинної сировини.


2 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page