top of page
Поиск
Фото автораchasovcdut

Семінар - практикум

З метою підвищення освітнього рівня керівників гуртків та формування стійкого інтересу до пошукової творчої діяльності на гурткових заняттях 29 листопада 2022 року керівники гуртків Часовоярського Центру дитячої творчості Березовська Н.В. та Василенко О.В. взяли участь в обласному семінар-практикумі для керівників гуртків «Виготовлення сувенірів», «Моделювання іграшок-сувенірів», «Бісероплетіння» (онлайн).


Методист відділу початкового технічного моделювання та декоративно-ужиткової творчості Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва Марина МИЛЮТИНОВА з презентацією «Інформаційна гігієна. Як розпізнати брехню в соцмережах, в Інтернеті та на телебаченні» розповіла про обережність в інформаційному просторі, як убезпечити себе та оточуючих .

Методист Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва Юлія БЕЗСМЕРТНА в своїй доповіді «Дистанційне навчання в позашкільній освіті: специфіка роботи та формування мотивації вихованців» показала , як працюють керівники гуртків в воєнний час. Ще раз нагадала нам, що ми разом повинні протистояти ворогу, не зважаючи на всі негаразди: виключення світла, зв’язку, інтернету та інше.

Методист відділу початкового технічного моделювання та декоративно-ужиткової творчості Центру Галина СОЛОМКО розповіла про перемоги на Всеукраїнській виставці-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Цікавими і корисними, а також доступними були майстер-класи: «Зайчик зі сніжинкою» керівник гуртка Станції юних техніків Торецької міської військово-цивільної адміністрації Наталія БИКОВА , «Ялинкова прикраса» керівник гуртка позашкільного навчального закладу «Станція юних техніків відділу освіти Покровської міської ради» Олена КОБЗЄВА , «Ретро-іграшка» в техніці ватної скульптури» керівник гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Центру Тетяна ЯВОРСЬКА .

Щиро дякуємо організаторам та доповідачам за змістовне і цікаве наповнення семінару! ! Разом до перемоги! Слава Україні! Героям України слава!

1 просмотр0 комментариев

Коментарі


bottom of page