top of page
Поиск
Фото автораchasovcdut

Освітнє середовище як чинник творчого розвитку вихованців.

28 жовтня 2020 року згідно плану роботи Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості за 2020 рік, з метою обміну досвідом та виявлення тенденцій щодо вдосконалення та розвитку образотворчого мистецтва керівники Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості гуртка «Образотворче мистецтво» , «Флористика та живопис» прийняли участь у обласному навчально-методичному семінарі-практикумі з образотворчого мистецтва «Освітнє середовище як чинник творчого розвитку вихованців».

Метою цього семінару була актуалізація місця та ролі гуртка образотворчого мистецтва в формуванні освітнього середовища закладів позашкільної освіти як чинника творчого розвитку вихованців; мотивування педагогів до засвоєння та використання креативних технік зображувальної діяльності.

Семінар проводився дистанційно та складався з трьох модулів: інформаційно- теоретичний,практичний та підведення підсумків. Під час практичного модуля учасники прийняли участь у трьох майстер-класах : «Кавові фантазії» , «Ебру – імпровізація миті на воді», «Відображення архітектурного пейзажу в техніці аквареллю по вологому аркуші».

Під час підведення підсумків учасники семінару демонстрували свої роботи організаторам семінару,задавали питання які виникали під час майстер-класу,ділилися своїми враженнями від опанування нових технік.


0 просмотров0 комментариев

Opmerkingen


bottom of page