top of page
Поиск
Фото автораchasovcdut

Еколого- краєзнавчий рух «Донбас заповідний» у Часовоярському ЦДЮТ

З метою пропаганди природоохоронної роботи, здорового способу життя та залучення дітей до активної діяльності з вивчення довкілля, природи рідного краю, дбайливого ставлення до природи з 08.07. по 18.10 2021 року було проведено І тур Руху «Донбас заповідний».

У межах Руху були проведені конкурси за різними напрямами. «Прикладна екологія»: конкурс фотографій за номінаціями «Флора і фауна», «Родина, культура, природа» переможцями якого стали вихованки гуртка «Геологічне краєзнавство» Логачова Мирослава, Русанова Арина та Василенко Софія, слухач секції МАН «Наукові дослідження в галузі географії» (керівник Мокроусова О.М.).

Конкурс мистецьких виробів поєднав різні художні техніки. Переможцями стали Хромова Поліна, Клімушкіна Валерія – вихованки гуртка «Виготовлення іграшок-сувенірів» (керівник Ляш О.М.), Тендітна Вероніка – вихованка гуртка «Флористика та живопис» ( керівник Василенко О.В.), Поліщук Вікторія – вихованка гуртка «Народні ремесла України» (керівник Березовська Н.В.)

Напрям «Дослідницький» у конкурсі краєзнавчо-дослідницьких робіт з висвітленням особливостей природи рідного краю, представила Левченко Дарина – слухач секції МАН «Наукові дослідження в галузі географії» (керівник Мокроусова О.М.).





1 просмотр0 комментариев

Comments


bottom of page