top of page
Поиск
Фото автораchasovcdut

«Використання здоров’язбережувальних технологій у вокальній практиці»

29 жовтня 2020 року згідно плану роботи Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості за 2020 рік, з метою обміну досвідом та виявлення тенденцій щодо вдосконалення та розвитку вокального мистецтва керівник гуртка «Фольклорне мистецтво» Артюхіна З.Є. Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості взяла участь у обласному навчально-методичному семінарі-практикумі з вокального мистецтва «Використання здоров’язбережувальних технологій у вокальній практиці».

Метою цього семінару було формування здоров’язбережувальної компетентності керівників гуртків вокального мистецтва, що базується на ґрунтовних знаннях анатомії і фізіології дитини, розумінні особливостей будови голосового апарата, обізнаності у питаннях охорони та гігієни дитячого голосу; опанування інноваційними музикотерапевтичними технологіями та їх практичним застосуванням на заняттях гуртка; дослідження позитивного впливу багатоголосся на психоемоційний стан вихованців.

Семінар проводився дистанційно та складався з трьох модулів: інформаційно- теоретичний,практичний та підведення підсумків. Під час практичного модуля Артюхіна З,Є. прийняла участь у трьох майстер-класах : «Музикотерапія як інноваційна здоров’язбережувальна технологія», «Застосування дихальної гімнастики О. Стрельникової у вокальній практиці», «Вплив багатоголосся на психоемоційний стан дитини».

Під час підведення підсумків учасники семінару обговорювали ефективність нових методик занять з дітьми, та чому саме необхідно звертати увагу на використання саме здоров’язбережувальних технологій у вокальній практиці з дітьми.


0 просмотров0 комментариев

Commentaires


bottom of page