top of page
Поиск
Фото автораchasovcdut

46-й туристсько-краєзнавчий зліт

З 04 травня 2020 року, з метою покращення організації та розвитку туристсько-краєзнавчої роботи в області розпочав свою онлайн роботу на платформі ZOOM 46 зліт-семінар туристсько-краєзнавчого активу Донецької області. Бахмутський район представляла заступник директора з навчально –виховної роботи Рімма Морозова та керівник гуртка Часовоярського ЦДЮТ Юрій Левченко.

В 1 день семінару 26 відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу від ОТГ, міст та районів почали плідно працювати з платформами Padlet та LearningApps, з якими ознайомив їх завідувач туристсько-краєзнавчого відділу ОЦТК Олександр Паращенко для створення єдиної пошуково-дослідницької бази. Методист ОЦТК Юрій Коваль довів до відома присутніх на семінарі, як в умовах дистанційного формату можна використовувати деякі елементи археолого-етнографічного проєкту «Дотик до минулого». «На сьогодні, в умовах перебування на карантині, напрямок національно-патріотичного виховання залишатися пріоритетним»,- наголосила методист ОЦТК Наталя Жабер.

Цікавим напрямом другого дня роботи семінару став туристсько-спортивний напрям, на якому учасники мали змогу долучитися до практичної діяльності орієнтування за умовними знаками спортивних карт та за компасом; отримали інструкції щодо основних масштабів карт та навчилися основним видам туристських вузлів і їх застосуванню та способам зав’язування.

Другий день роботи семінару завершився тестуванням за пройденим матеріалом.


3 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page